Vakációs bibliatábor 2023

Hatodik alkalommal is szívet melengető és nagy ereje volt annak, amikor mintegy 90 gyermek együtt énekelte: „Hozzád száll az énekünk, szívünkből szeretünk, nincs kőszikla senki más, csak Te vagy a mi Istenünk!” Ezzel indult idén is a Mezőtúri Református Egyházközség és a Református Általános Iskola közös projektje: a Vakációs Bibliatábor.

A tábor idei témáját a Titus Hitéleti Alapítvány „Árral szemben” című, nyári gyermekevangelizációs anyaga adta, amely Dániel és barátai történeteit dolgozza fel. A gyermekek a délelőtti közös éneklés, előadás és bibliai totó után csoportokban dolgozták fel a hallottakat, majd ebéd után különböző délutáni programokon vettek részt: pl. strand, kerámiázás, íjászkodás, udvari játékok és gyümölcssaláta készítés.

Szerdán egy nagy kirándulást tettünk Nagykőrösre a Richter Safari Parkba, ahol lehetőségünk nyílt különféle vadállatokat megtekinteni és körbe kisvonatozni a parkot. Igazán gazdag élményben volt részünk.

Hálás a szívünk évről-évre, hogy ennyi gyermek hallgathatja Isten Igéjét tanórákon kívül élményszerűen. Köszönet minden szolgálónak, segítőnek, az Ifjúsági zenekarnak és külön köszönjük a tábor mögött álló szervező munkát Molnár Ancsa tanító néninek. A dicsőség pedig most is egyedül az élő Istené!

Az alábbiakban a facebook-on található bejegyzéseket linkeljük. Az eredeti post-okat, valamint a képeket nagy méretben is megtekinthetik, amennyiben a bejegyzések jobb felső sarkában található ikonra kattintanak! 

Hamarosan a videók is elérhetőek lesznek, ebben az esetben frissítjük jelen cikkünket!