Gyülekezeti délután a Mezőtúri Református Egyházközségben

Már tavaly is áldás kísérte a Gyülekezeti Délutánunkat a nőszövetség és a férfikör szervezésében, ahol jó volt együtt énekelni, jó volt együtt összegyűlni Isten Igéje köré és jó volt együtt beszélgetni, közösségben lenni. Rendszeresen igényeljük a Mezőtúri Református Gyülekezetben az Igei együttlétek folytatásaként vagy mellett a kötetlen együttlét, a közös étkezés közben kialakuló beszélgetéseket és a családok fesztelen együttlétét.

A napról készült képeket ide kattintva tekintheti meg

Erre adott lehetőséget idén is a június 15-én, szombaton megrendezett szabadtéri gyülekezeti délutánunk, ahol kicsik és nagyok, idősek és fiatalok, egyedülállók és családosok jöttünk össze, hogy együtt legyünk Isten jelenlétében és egymással. A gyerekeknek trambulin, játszósarok, aszfaltrajz, pingpong, csillámtetkó, foci és kosárlabda szolgálta a jó hangulatú együttlétet – találtak maguknak játékokat a legkisebbek is.

Közös énekléssel vártuk össze egymást az Ifjúsági Zenekarunk vezetésével, majd az Élő Ige Éve jegyében Krisztus bennünket kereső szeretetéről hallhattunk. Az Igei együttlétet közös étkezés követte, amelynek anyagi hátterét az Országos Missziói Szolgálat által kiírt sikeres pályázat fedezte. Az alkalom leülteti egymás mellé a gyülekezet állandó tagjait és bevonz újakat is. Lehetőséget nyújt jobban megismerni egymást, és részesülni a közösség megtartó erejéből.

Isten megáldotta ezt a délutánt idén is tökéletes időjárással, kiáradó szeretetével, irgalmával.

Köszönet minden segítőnek, a Nőszövetségnek, a Férfikörnek és az Ifjúsági Zenekarunknak!

Hála legyen Istennek kimondhatatlan ajándékaiért! Soli Deo Gloria!