2022. április 7-10. között tartotta a Tiszántúli Református Egyházkerület Nőszövetsége a szokásos Bibliaiskoláját Berekfürdőn a Megbékélés Házban. Nőszövetségünk 2 fővel képviseltette magát április 8-án, pénteki napon.

A reggeli áhítat után a Tiszántúli Egyházkerület Nőszövetségének életéről és munkájáról tartott egy rövid előadást Dr. Gaál Botondné Dr. Czeglédy Mária, a Tiszántúli Nőszövetség elnöke. Ezután az Országos Nőszövetség munkájába is betekintést láthattunk Svébisné Juhász Márta, a Nőszövetség Országos elnökének beszámolójából.

„Egymás terhét hordozzátok” címmel tartott előadást a szatmári nőszövetség helytállásáról Bogya-Kis Annamária, lelkipásztori összekötő, majd Dr. Gaál Botond nyugalmazott egyetemi tanár, professzor beszélt református hitünkről saját kérdéseink alapján. Előadásában elmondta, szabad bátran kérdezni, hiszen már a kérdés is azt jelzi, gondolkodunk arról, miben is hiszünk. A nap első felét ebéd zárta. Egy újabb tartalmas délelőttöt tölthettünk el a Református Nőszövetség szervezésében, köszönjük nekik.