Vakációs Bibliatábor V.

Immáron ötödik alkalommal indult útjára a Mezőtúri Református Egyházközség és a Mezőtúri Református Általános Iskola közös projektje: a Vakációs Bibliatábor.

A tábor június 20-24. között zajlott 90 gyermekkel a Belvárosi Református Gyülekezeti Házban és az Általános Iskola termeiben, illetve udvarán. A tábor tematikus alapjául idén is a Titus Hitéleti Alapítvány nyári táboranyagát választottuk „Életre szóló Döntések” címmel, amely a Ruth történetén keresztül azt helyezte a gyerekek szívére, hogy aki bízik Istenben és engedelmeskedik neki, azt Isten megsegíti és munkálkodik az életében!

A facebook-on található képekért kattintson a fenti képre vagy ide! 

A bibliai előadásokra a Belvárosi Gyülekezeti Házban került sor, ami mindig közös énekléssel, imádsággal kezdődött. Az éneklésben a már jól összeszokott Református Ifjúsági Zenekar volt segítségünkre, a bibliai történeteket pedig lelkészeink és Mihalina Márk ifis diákunk mondták el a gyerekeknek. A történetek és az új ismeretanyag feldolgozása csoportokban, hitoktatóink – Csilla néni és Oti néni – illetve Mihalina Márk leendő hittan fakultációs diákunk segítségével történtek játékos formában, sok rajzolással és színezéssel. Ezúton is köszönjük az előadók, a zenekar és a hitoktatók segítségét!

A gyermekek a délután folyamán különböző kinti és benti, interaktív és szórakoztató programokon vettek részt. A szerdai napon a kisebbek a szarvasi Arborétumot látogatták meg, míg a nagyobbak a Debreceni Állatkertbe utaztak el egy 1 napos kirándulásra.

A tábor zárásaként mindenki kapott egy kis ajándékot, illetve az egész hetes totó eredményhirdetésére is sor került.

  1. osztály

1.h Kerékgyártó Barna

2.h Lévai Csenge

3.h Beke Flóra, Panyik Abigél

  1. osztály

1.h Rácz Adél

2.h Csipes Emma, Erdős Alen, Király Olivér

3.h Madarász Dóra, Tóth Botond

  1. osztály

1.h Kovács Mirjám, Molnár Helga

2.h Simon Richárd

3.h Gecser Pálma

  1. osztály

1.h Gönczi Lajos

2.h Búsi Lilla, Csató Leticía, Geszti Hanna

3.h Puskás Kamilla, Szegedi Boglárka

Gratulálunk!!!

Köszönjük a tábor mögött álló szervező munkát Molnár Ancsa tanítónéninek, a segítséget az általános iskola tanítóinak. A dicsőség pedig most is egyedül az élő Istené!