A Házasság Hete programsorozatot Magyarországon 2008 óta rendezik meg, gyülekezetünk 3 éve kapcsolódott be a rendezvénybe. Az előző években pódiumbeszélgetésekkel és házaspáros igehirdetésekkel vettünk részt az eseményben.

Idén a járványhelyzet ezt a megszokást is átírta. Ebben az évben egy Nőszövetségi Imaórával kezdődött a Házasság Hete Mezőtúron, ahová azonban a férjek is örömmel elkísérték feleségeiket. Itt a Házasság Hete idei hívómondata kapcsán: „Ezerszer is igen!” a házassági eskü szövegét idéztük fel és értelmeztük.

A záróalkalomhoz kapcsolódó facebook-galéria elérhető itt..

A hét további programját a gyülekezet 2 bibliaórája vállalta fel, először az Énekek Éneke 8:6 kapcsán, majd azokról a lelki sebekről beszélgettünk, amelyeket már elszenvedtünk kapcsolatainkban, házasságainkban.

A hét záróprogramja Beszterczey András és felesége, Kustár Ágnes szolgálatához kötődött a vasárnapi istentiszteletünkön a Belvárosi Templomban 10 órakor. Az igehirdetésben arról hallhattunk, hogy az „ezerszer is igen”-hez szükség van a 70×7-is megbocsátásra, majd egy őszinte és hiteles bizonyságtételt hallhattunk a házaspártól közös életük áldásairól és nehézségeiről.

Isten áldása legyen az elhangzott tanításokon és bizonyságtételeken! SDG!