Advent második vasárnapja, gyülekezeti szeretetvendégség és a Nőszövetség 25 éves fennállása, mindez találkozott a 2019. december 8-án, 10 órakor istentiszteletre összejött gyülekezet ünnepében. Hálásak vagyunk Isten jelenlétéért a Nőszövetség alapításának évében, 1994-ben is, és érezzük áldását azóta is, ma is a folyamatos megújulásban és abban a szolgálatban, amit a Nőszövetség a gyülekezetben képvisel – mondta el Égerné Tamás Annamária, a Nőszövetség titkára igehirdetésében, amit a 95. zsoltár alapján tartott.

Mihalináné Lipták Judit, a Nőszövetség elnökeként megköszönte a nőtagok tevékenységeit, ami ha nem lenne, akkor éreznénk igazán hiányát. Hangsúlyozta, hogy mindenki egyformán fontos a neki adott talentumai szerint, és hogy a nőszövetség igazi közösséget képez a gyülekezeten belül is, példát adva ezzel „Krisztus testére”.

Mihalina László lelkészelnök az Egyházközség nevében, Kelemen Zoltánné pedig a Nőszövetség nevében köszönte meg a két vezető munkáját.

A képre kattintva galéria nyílik

Adventi műsorral emelte a hálaadó istentisztelet fényét a Mezőtúri Református Felnőttkórus, amit Marczi Ernő, kántor-karnagy vezényelt. Az alkalom végén a nőszövetség adventi jótékonysági vására és forró tea, sütemények várták még a gyülekezet női és férfi tagjait. Istené legyen a hála és a dicsőség az elmúlt 25 év munkájáért, szolgálóiért.