2017. december 3-án, az első adventi gyertyagyújtás alkalmával, melyet a város szervezett és a polgármesteri hivatal dísztermében tartottak meg, Bodorikné Aszódi Ágnes általános iskolai intézményegység vezető-helyettest kérték meg, hogy szóljon az összegyűltekhez, és iskolánk gyermekkórusát, hogy színesítsék a délutánt és énekeljenek az idei első alkalommal ők. Marczi Ernő kántor-karnagy vezetésével a kórusunk örömmel mondott igent, így egy félórás műsorral kedveskedtek a jelen levőknek. 

Kattintásra galéria nyílik

A program az adventi koszorú megáldásával, megszentelésével kezdődött, melyet a református egyházközség részéről Mihalina László lelkészelnök hordozott imádságban, majd a koszorún lévő első gyertya meggyújtásával folytatódott, melyet Herceg Zsolt polgármester gyújtott meg. 

Kattintásra galéria nyílik

Bodorikné Aszódi Ágnes, általános iskolai intézményegység vezető-helyettes ünnepi gondolatait osztotta meg a jelen lévőkkel, majd a kórus következetett, akik színvonalas műsorral készültek. Szóló és kórusművek, hangszeres kísérettel és nélküle - mindent megmutattak, amit tudtak, a közönség pedig nagy szeretettel fogadta őket. 

Kattintásra galéria nyílik

Köszönjük a városnak a lehetőséget, hogy újra megmutathattuk magunkat és hogy készíthettük mindenki szívét a Megváltó érkezésére a magunk módján!